تعداد 1 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی با موضوع شیرامولوسیون با فرمت WORD قابل ویرایش و PDF جهت استفاده در انشا، تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی یافت شد.
مقدمه: شیرامولوسیون پیچیدهای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزههای متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت میگیرد ...