دانلود تحقیق Linux و کاربرد در شبکه های کامپیوتری بعنوان Server

Word 30 KB 449 6
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: # - Comment - Linux - mail - Server Linux - سرور لینوکس - لینوکس
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • Linux بعنوان یکی از قویتین و امن ترین سیستم عاملهای روز دنیا، کاربرد بسیار مهمی در شبکه های کامپیوتری دارد.

    همانطور که بیشتر گفته شد می توان هنگام نصب این سیستم عامل آنرا به فرم های مختلفی نصب کرد که از جمله آنها نصب Linux به صورت Server می باشد.

    اگر این فرم نصب را انتخاب کنیم لیستی از Serverهای موجود در Linux برای ما به نمایش در می آید که می توانیم بنا به مورد استفاده، Serverهای مورد نظرمان را انتخاب کنیم.

    هر کدام این Serverها وظایف و نقشی متفاوت را در شبکه ایفا می کنند.

    در این دوره کارآموزی ، من روی 5 سرور تحقیقاتی انجام دادم و استفاده و کاربردهای هر یک همراه تنظیماتشان را بررسی کردم که در اینجا به ذکر آنها می پردازم.

    این 5 تا عبارتند از: 1) HTTP Server 2) Samba Server 3) DNS Server 4) DHCP Server 5) Squid Server در این بخش به ذکر کاربردها و موارد استفاده و تنظیمات هر کدام می پردازیم.

    Web Server: Hpache نسخه های مختلف Linux Web Server های مختلفی را برای استفاده کاربران ارائه می دهند.

    مهمترین Serverای که ارائه می شود معمولاً Apache است که تقریباً به Web Server استاندارد Linux تبدیل شده است.

    سیستم عامل Linux معمولاً هنگام نصب (به فرم Server ) ، Apache را نصب و راه اندازی می کند.

    تمام شاخه ها و فایلهای لازم بطور خودکار تولید می شوند.

    پس از آن، هرگاه که Linux در حال اجرا باشد، سیستم شما یک Web Site کامل خواهد بود.

    هر بار که سیستم خود را روشن و راه اندازی کنید، Web Server شما نیز به کار می افتد و بطور مداوم اجرا خواهد شد.

    در اکثر نسخ ، شاخه رزرو شده برای فایلهای داده شما “/Var/WWW/htm/ خو اهد بود شما می توانید Web page های خود را در این شاخه یا هر زیر شاخه ای در آن قرار دهید.

    سیستم شما بعنوان یک Server عمل خواهد کرد.

    تنها کاری که لازم است انجام دهید اینستکه تنظیمات مورد نیاز و دلخواه خود را روی این server انجام دهید و سپس فایلها و شاخه های خود را در اختیار کاربران خارج از کامپوتر خود قرار دهید.

    Web Server معمولاً Web Site شما را در شاخه /Var/WWW/ راه اندازی می کند.

    همچنین چندین شاخه دیگر برای مدیریت سایت ایجاد می کند.

    شاخه /Var/WWW/Cgi-bim/ حاوی اسکریپت های CGI خواهد بود و /Var/www/html/manual حاوی راهنماهای Apache به فرمت html می باشد.

    شما می توانید با استفاده از browser خود (مثلاً mozilla) آن را تست کنید.

    Web page های شما باید در شاخه /Var/www/html قرار گیرند.

    همچنین home page خود را نیز در آنجا قرار دهید.

    فایلهای Configuration مورد نیاز Web Server در شاخه دیگری قرار دارند.

    این فایلها در شاخه /efc/httpd/conf قرار دارند.

    - شروع و متوقف کردن Web Server: در اکثر سیستم ها، Apache بعنوان یک Standalone Server نصب می شود که دائماً در حال اجرا می باشد.

    همانطور که قبلاً ذکر شد، سیستم شما بطور خودکار daemon مربوط به Web Server را راه اندازی می کند که باعث می شود این Server هر بار که سیستم را راه اندازی می کنید بطور خودکار شروع به کار کند.

    در Red Hat و بعضی دیگر از نسخه های Linux، Startup Script مربوط به وب سرور که httpd نام دارد در شاخه /efc/rc.d/init.d واقع است.

    لینکهایی که از طریق آنها این اسکریپت شروع به کار می کند نیز در شاخه هایی با level اجرای متناظر واقعند.

    معمولاً لینک 585 httpd به /efc/rc.d/init/httpd در شاخه های run level 3 و run level 5 یعنی /efc/rc.d/rc5.d یافت می شود.

    شما می توانید با استفاده از دستور chkconfig با تعیین run level (یعنی در چه سطحی اجرا شود) httpd را فعال کنید.

    مثال: $ chkconfig-level 35 httpd on همچنین در Mandrake و Red hat می توان با استفاده از دستور Service، httpd را بطور دستی Start یا Stop کرد و یا Status آنرا مشاهده کرد.

    - نکته مهم: دستور Service، دستوری بسیار مفید و موثر که در حین کار با Serverها زیاد از آن استفاده می شود.

    از این دستور می توان برای Stop، Start، Restart کردن یک Server و یا مشاهده وضعیت و چگونگی اوضاع فعلی یک Server استفاده کرد.

    مثال $ Service httpd restart این دستور Web Server را restart می کند.

    بدیهی است این دستور مثلاً هنگامیکه در فایلهای Config این Server تغییراتی داده ایم و می خواهیم تغییرات را اعمال کنیم قابل اجراست.

    $ Service httpd Status نتیجه این دستور پیغامی است روی صفحه نمایش که بیانگر این است که Server در حال اجرا است یا متوقف می باشد.

    اگر متوقف باشد پیغامی که مشاهده می کنیم به این شکل است: httpd is stopped و اگر در حال اجرا باشد: http is working , process Ids در این حالت به همراه پیغام، PSهای در حال اجرا مربوط به این Server را نیز نشان می دهد.

    - پیکربندی Apache راهنماها (directives)ی خاص در پیکربندی Server به کار می روند.

    این راهنماها داخل فایلی به نام httpd.conf قراردارند.

    بعضی از آنها نیاز به یک مسیر (pathname) دارند در حالیکه تپه تنها کافی است on یا off شوند که این کار بوسیله کلمات کلیدی “on” و “off” انجام می شود.

    نکته مهم این است که فایل httpd.conf خود حاوی این راهنماها می باشد و کار بر تنها کافی است مقداری آنها را بنا به دلخواه و تنظیمات مورد نظر تغییر دهد.

    بعضی از این راهنماها بصورت Comment می باشند.

    (در چنین فایلهایی یک Comment با علامت # که در اول جمله می آید از سایر قسمتها جدا می‌شود).

    چنین قسمتهایی را می تواند با حذف سمبل # فعال نمود.

    بسیاری از قسمتهای این فایل که بوسیله سمبل # از تبیه جملات جدا شده اند صرفاً برای توضیح اهداف یک راهنما در نظر گرفته شده اند و نقش دیگری ندارند.

    در این مثال راهنمای مربوط به یک مدیر شبکه را می بینیم که برای تنظیم آدرس که کاربران بتوانند mail های خود را به آن ارسال کنند آمده است.

    # Server Admin: Your address, where problems should be e-mailed.

    Server Admin [email protected] تنها کافی است که در سطر دوم بجای [email protected] ، آدرسی را که می‌خواهید کاربران به آن آدرس e-mail بفرستند جایگزین کنید.

    این آدرس بطور پیش فرض root@localhost در نظر گرفته می شود.

    بعضی از راهنماها به اطلاعات معینی در مورد سیستم شما نیاز دارند.

    برای مثال Server Name حاوی hostname مربوط به وب سرور است.

    تعیین یک hostname برای جلوگیری از قفل کردن سیستم در اثر نا موفق بودن DNS Lookup های زائد، ضروری و بسیار مهم می باشد.

    # Server Name allows you to set a hostname which is sent back to clients # for your server if it’s different than the one the program would get (i.e.

    # use “www” in stead of the host’s real name).

    # Server Name new.host.name

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

در این مقاله ما خواهیم دید که چگونه زبان PHP را برای ارسال ایمیل تنظیم کنیم و همچنین نحوه فرستادن ایمیلهای HTML و ایمیلهای همراه با فایل ضمیمه (Attachment) را بررسی کرد . قبل از اینکه به کمک PHP بتوانیم ایمیل بفرستیم باید PHP را برای این کار تنظیم کنیم . دقیقا مانند اینکه بخواهیم برنامه ارسال و درایمیل ( مانند Outlook ) را تنظیم کنیم . برای این کار هم باید سراغ فایل php.ini رفته ...

مایکروسافت در بازار سیستم عامل های سرور هم پیشتاز است،اما برای حفظ این جایگاه نیاز به تلاش مضاعفی دارد0 مایکروسافت با معرفی نسخه جدید سیستم عامل سرور خود به دنبال تثبیت این موقعیت در آینده است0 سکوی جدید،نسخه ارتقا یافته ویندوز2000 سرور است که قرار است در اوایل سال 2003 عرضه شود0 سیستم عامل سرور جدید فعلاًNET Server2003 نام دارد و عامل پایدارتر،سریع تر و ایمن تر از نسخه های قبلی ...

مقدمه لینوکس یک سیستم عامل قدرتمند ,پایدار و رایگان است و هم اکنون توسط شرکت ها و سازمان های متعددی از سراسر جهان پشتیبانی و حمایت می شود.این سیستم عامل به صورت متن باز ارائه می شود و بدین ترتیب برنامه نویسان و دانشجویان به راحتی می توانند کد های آن را تغییر دهند. هم اکنون انواع مختلفی از سیستم عامل لینوکس همانند SuSe , Mandrake و Red Hat وجود دارد و در کشور ما نیز لینوکس رد هت ...

11 تاریخچه: لینوکس یک سیستم عامل چند کاربره و چند وظیفه ای است که روی سخت افزارهای مختلف اجرا می شود. نسخه اول لینوکس توسط یک دانشجوی فنلاندی به نام لینوکس توروالدز ارائه شد. توروالذر این نسخه را در وب برای سایر برنامه نویسان ارسال کرد تا از آن استفاده کنند و آن را بهبود بخشند. توروالدز خود این س یستم عامل را براساس یک سیستم دانشگاهی به نام MINX توسعه داد. این سیستم عامل توسط ...

تاریخچه Linux در سال 1991، یکی از دانشجویان دانشگاه هلسینکی به نام Linus Torvalds که از سیستم عامل موجود ناراضی بود به فکر افتاد که از سیستم عامل برای کارهای خود استفاده کند. Unix یک سیستم عامل قدرتمند محسوب می شد، ولی قیمت ان گران بود.بنابر این Torvalds به فکر نوشتن نسخه ای از Unix برای خود افتاد.این کار ساده بود. وی پس از تنظیم قسمت های اصلی برنامه، از طریق اینترنت مجموعه ای ...

گنو/لینوکس با ویندوز چه تفاوتی دارد؟ یکی از نخستین سوالاتی که در ذهن هر کاربری که به تازگی نام گنو/لینوکس به گوشش خورده است، مطرح می‌شود، این است که خوب گنو/لینوکس چه تفاوتی با ویندوز دارد؟ من در این مقاله قصد دارم بدون اینکه وارد مسائل خیلی فنی شوم، به طور اجمالی این موضوع را تشریح کنم. لینوکس چیست؟ لینوکس به خودی خود، یک هسته (Kernel) است. هسته، بخش اصلی سیستم‌عامل را تشکیل ...

برای اتصال این کابلهای Twisted Pair به کارت شبکه و سویچ یا هاب نیاز به کانکتور داریم ،کابلهایی که هم اکنون در اکثر شبکه ها استفاده میشود ، Cat5,Cat5e،Cat6,Cat7 هست که از کانکتور RJ45 استفاده می کنند. از این 8 رشته سیم در سرعت 100 فقط از 4 رشته و در سرعت 1000 از هر 8 رشته برای انتقال اطلاعات استفاده می شود. از این سیمها نصفشان برای ارسال و نصف دیگر برای دریافت اطلاعات استفاده می ...

فضا و اطلاعات سایت شما باید بر روی یکی از کامپیوترهای میزبان متصل به اینترنت قرار گیرد تا دیگران بتوانند در هر لحظه از شبانه روز به آن دسترسی داشته باشند. در حقیقت میزبان یا Host ، تمام یا بخشی کوچک از فضای یک کامپیوتر همیشه متصل به اینترنت است که به مرورگرها این امکان را می‌دهد که با تایپ دامنه شما در بخش مرورگر خود ، بتوانند به صفحات وب سایت شما دسترسی پیدا کنند و یا برنامه ای ...

در این مقاله به بررسی و مقایسه انواع، واسطه گرافیکی کاربر، واسطه متنی، هزینه، دستیابی به سیستم عامل، اجرای برنامه از طریق سی دی، نرم افزار کاربردی، کسب نرم افزار کاربردی، نصب نرم افزار کاربردی، ویروس ها و جاسوس ها، کاربرها و رمز عبور، خطای برنامه ای، محدودیت های نرم افزاری، ابزارهای سخت افزاری پشتیبانی شده، سخت افزاری که OS بر روی آن عمل می کند، دسته بندی، کابران متعدد، شبکه ...

توزیع کننده های مختلف لینوکس : لینوکس توزیع های مختلفی دارد که ما چند نمونه از آن را شرح می دهیم. RedHat این نسخه به این دلیل که دارای انعطاف زیادی بوده جزء مشهورترین نسخه های لینوکس بوده و دارای طرفداران زیادی می باشد. این نسخه می تواند هم به عنوان ایستگاه کاری و هم به عنوان سرور استفاده شود.و نصب آن بسیار آسان است. Mandrake این نسخه ازلینوکس در سال 1998 بر اساس ردهت ساخته شده ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول